Waarom R&S Consult?

Wat zijn de ervaringen met R&S Consult van anderen?

Want iedere adviseur vindt natuurlijk, dat hij / zij klantgericht en goedkoop is en adviezen van een kwalitatief hoog niveau biedt.

En dat is bij R&S Consult niet anders: hoge kwaliteit, zeker niet te duur en zeer klantgericht!

Aan de visie van anderen hebt u waarschijnlijk meer houvast.

Daarom hieronder de ervaringen van mensen, die de afgelopen tijd door R&S Consult terzijde zijn gestaan.

Referenties

*****

Al bijna 10 jaar regelt Rens de afwikkeling van de belastingaangifte en al die zaken eromheen waar ik weinig affiniteit mee heb. Hij is rustig, geduldig en kundig.

Gelukkig denkt hij mee en stuurt hij me aan, wanneer nodig. Zijn betrokkenheid zul je niet snel ergens anders vinden.

Lonneke de Hart, Gz-psycholoog, www.lonnekedehart.nl

*****

Rens is al bijna twintig jaar mijn accountant en belastingadviseur. Streng, maar rechtvaardig leidt hij mij door mijn boekhouding- en belastingperikelen heen. Nooit te beroerd om een advies op maat te geven over investeringen, pensioen of hypotheek.

Paulien ‘t Hoen, PH5 Tekst & Organisatie, www.ph5.nl

*****

Al zo’n 20 jaar mijn financiële raadgever m.b.t. administratie, jaarstukken en advisering in financiële en belastingtechnische zaken. Een paar jaar geleden hadden we een belastingcontrole, daar zijn we prima doorheen gekomen! Rens is een betrouwbare partner, gemakkelijk bereikbaar en open in discussie, actueel in financiële en fiscale ontwikkelingen. Maar ook accuraat in begeleiding bij transities naar samenwerkingen en maatschappen.

Rob Koesen, fysiotherapeut, www.fysiokoesen.nl

*****

R-en-s de Jonge is sinds jaar en dag mijn belastingadviseur. Snel, accuraat, uitermate goed geïnformeerd en no-nonsense. En als het moet bijt hij. Daardoor is hij veel voordeliger dan andere bureaus of slimme zwagers. En hij heeft nog humor ook! Wat wil je nog meer?

 Wino Penris, Inspire Now, www.winopenris.nl

*****

Rens is al vanaf 2003 mijn financiële adviseur en hij verzorgt elk jaar mijn belastingaangifte. Hij is heel erg betrouwbaar en behulpzaam; ik kan altijd met mijn vragen bij hem terecht.

Marianne Boot, Praktijk voor Psychologie en Boeddhisme, www.precieshier.nl

*****

De heer de Jonge is inmiddels +/- 25 jaar mijn belastingadviseur. Dit tot grote tevredenheid. Hij is eerlijk, betrouwbaar, zeer secuur, en bijt zich vast in oneerlijke zaken. Hij geeft goede adviezen en helpt mijn bedrijf daarmee. Gezien de prijzen van andere kantoren is hij zeker betaalbaar. Kortom: de heer de Jonge als belastingadviseur is een goed advies, voor iedere ondernemer.

Pieter Calten Houwing, Calten Houwing In/outdoor, www.outdoor-caltenhouwing.nl

*****

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met R&S Consult. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.