U wilt bezig zijn met ondernemen. U maakt een prachtig product of dienst en wilt dat goed verkopen. Helaas is er ook een aantal aspecten van de onderneming, die u wel moet doen maar u afhouden van wat u eigenlijk wilt doen. De administratie is er daar één van. Laten we eerlijk zijn, veel ondernemers hebben er een broertje dood aan.

Toch is het noodzakelijk. Niet alleen vanuit een fiscaal oogpunt (de boekhoudplicht) maar ook voor uzelf. U moet ten slotte weten “hoe u er voor staat”.

Een goed georganiseerde administratie werkt prettiger en wekt tegelijkertijd vertrouwen bij de Belastingdienst en financiële instellingen.

R&S Consult kan u ontzorgen, zodat u uw handen vrij hebt voor wat u liever en misschien wel beter doet: uw klanten voorzien van goede producten of diensten.

R&S Consult kan de boekhouding geheel voor u uitvoeren, deels voor u uitvoeren als u een deel al zelf doet of u ondersteunen als u het liever helemaal zelf doet.

Daarnaast kan R&S Consult u ook op weg helpen met advisering in een breed scala aan administratie gerelateerde onderwerpen zoals:

  • Welke bedrijfsvorm is de beste voor mijn onderneming?
  • Investeringen
  • Kredietaanvragen
  • Begeleiding in contact met organisaties als banken

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met R&S Consult  Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis.