U bent een succesvol ondernemer. Maar zijn uw privé financiën daarom ook op orde?

Elk jaar kunt u vanuit uw onderneming een mooi salaris aan uzelf overmaken. Want, daar doet u het toch allemaal voor?

Niet voor de administratie of voor de belastingaangifte, maar wel voor uw eigen levensonderhoud en dat van uw gezin, ook in de toekomst.

Welke keuzes hebt u al gemaakt en welke keuzes staan nog open?

Huis, hypotheek, verzekeringen, oudedags-voorzieningen……..

Waar bent u nu en waar wilt u naar toe? Door er met een buitenstaander over te praten worden complexe zaken soms verrassend eenvoudig.

Privé financiën zijn anders dan zakelijke financiën en vragen een andere benadering. R&S Consult kan u ook ondersteunen op het gebied van uw persoonlijke financiën.

Wie weet komt u in aanmerking voor een Toeslag voor de dekking van uw huur, zorgverzekering of kinderopvang. Buiten uw ondernemingsactiviteiten kunt u net als particulieren soms brieven krijgen, waar u de inhoud niet van kunt plaatsen.

Maar ook in uw privé-sfeer hebt u bepaalde verzekeringen. Past de dekking van die verzekering nog wel bij uw huidige situatie? Denk ook eens aan mogelijke discussies met overheidsinstellingen zoals uw gemeente of het CAK.

Als u zich in dat soort situaties weet te redden: prima! In het andere geval kunt u eens kijken op de site van R&S Consult voor particulieren:

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met R&S Consult. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.